Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Και δεύτερο μάνατζερ στο ποδόσφαιρο εντόπισε το ΣΔΟΕ

Και δεύτερο μάνατζερ στο χώρο του ποδοσφαίρου που απέκρυβε φορολογητέα ύλη έχει εντοπίσει το ΣΔΟΕ όπως δήλωσε ο επικεφαλής του Σώματος Γ. Καπελέρης στο ραδιοσταθμό ΒΗΜΑ.

Μετά την αποκάλυψη της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ, σήμερα ο κ. Καπελέρης ανέφερε πως εμπλέκονται με βάση τις έρευνες που έχουν γίνει πολλά άτομα και γίνεται έρευνα για τη συμμετοχή διαιτητών:

«Η προσπάθεια γίνεται, έχουμε ξεκινήσει την έρευνα γύρω από τις οικονομικές δραστηριότητες οι οποίες απαντώνται στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ήταν η αρχή από Θεσσαλονίκη, υπάρχουν και οι επόμενες υποθέσεις που διερευνώνται εδώ στην Αθήνα, γνωρίζετε πέρα πολύ καλά, και η κοινωνία γνωρίζει, ότι σε κάθε οικονομική δραστηριότητα υπάρχουν και διαδικασίες οι οποίες δεν είναι εμφανείς, εμείς από την πλευρά μας προσπαθούμε να αποκαλύψουμε αυτές και να τις φέρουμε στο φως, προκειμένου να καταλογιστούν τα αναλογούντα σε αυτούς οι οποίοι ενδεχόμενα εμπλέκονται.

Και δεύτερο μάνατζερ στο ποδόσφαιρο εντόπισε το ΣΔΟΕΣτη συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να ήταν σε συναλλαγές κάποιων δεκάδων ατόμων, από εκεί και πέρα όμως, ξέρετε πάρα πολύ καλά, ότι το όλο φάσμα αυτής της οικονομικής δραστηριότητας οι εμπλεκόμενοι είναι αρκετοί, άρα δεν έχει να κάνει περισσότερο με τον αριθμό των προσώπων, έχει να κάνει με το ύψος ενδεχόμενα των συναλλαγών και την προέλευση αυτών των συναλλαγών και σε τι αποσκοπούσαν αυτές οι συναλλαγές, κι αν εμφανίζονταν ή όχι, αυτό είναι το ζητούμενο».

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/blog-post_5721.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου