Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός: Σταγόνα και ευρώ

Οι φυσικές ανάγκες δεν ελέγχονται. Ειδικά όταν είναι κλειδωμένη η πόρτα της τουαλέτας. Γι αυτό το λόγο θα έπρεπε να ήταν πιο ελαστική η πειθαρχική επιτροπή της UEFA με τον παίκτη του Παναθηναϊκού, που τα έκανε στο τούνελ των αποδυτηρίων.

Σταγόνα και ευρώ θα πληρώσει την ακράτεια της, η φανέλα με το νούμερο Χ, καθώς το πρόστιμο φτάνει τα 5.000 ευρώ. Και καλά που δεν έτυχε κάτι άλλο γιατί σίγουρα το κοστολόγιο θα ήταν διαφορετικό. Την απόφαση της UEFA να τιμωρήσει τη φυσική ανάγκη, έκανε γνωστή η ισπανική εφημερίδα «El Mundo Deportivo» και συμπληρώνει πως η ούρηση πραγματοποιήθηκε στα τελευταία λεπτά του αγώνα των δύο ομάδων για το Τσάμπιονς Λιγκ. Και λογικά ήταν κάποιος που μπήκε ή κάποιος που βγήκε απο το ματς.

"Προφανώς όταν του ζητήθηκε εσπευσμένα από τον προπονητή του να περάσει στο γήπεδο, ένιωσε την ανάγκη να ανακουφιστεί, αποτέλεσμα της έντασης του αγώνα. Έτσι πήγε προς τα αποδυτήρια, τα οποία όμως ήταν κλειστά και λόγω προβλήματος στην επικοινωνία με τους ανθρώπους του γηπέδου, αλλά και υπό την πίεση του χρόνου, έκανε εκεί την ανάγκη του", αναφέρει η ισπανική εφημερίδα.

Οι αλλαγές που έκανε ο Παναθηναϊκός στο ματς του "Καμπ Νου" ήταν οΚ αραγκούνης αντί του Κατσουράνη στο 64’, ο Λουίς Γκαρσία αντί του Γκοβού στο 70’ και ο Νίνης αντί του Λέτο στο 80’.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/blog-post_4975.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου