Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2010

Νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους

Ένα νεογέννητο αγοράκι βρέθηκε σε σακούλα απορριμμάτων αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε στις Φιλιππίνες προερχόμενο από τη Μέση Ανατολή, ανακοίνωσαν αξιωματούχοι του αεροδρομίου της Μανίλα.

Το βρέφος ήταν τυλιγμένο με χαρτί και είχε ακόμη αίμα πάνω του όταν το βρήκαν τα συνεργεία καθαριότητας, δήλωσε γιατρός του αεροδρομίου.Η σακούλα σκουπιδιών βρισκόταν σε μία από τις τουαλέτες του αεροσκάφους της Gulf Air που... εκτελούσε το δρομολόγιο Μπαχρέιν-Μανίλα.Όπως είπε ο αξιωματικός ασφαλείας του αεροδρομίου Τριστάν Ντιμαάνο, παρατήρησε κάτι να κινείται μέσα στη σακούλα των σκουπιδιών.

«Έπαθα σοκ όταν διαπίστωσα ότι ήταν ζωντανό. Δεν έκλαιγε καθόλου», είπε ο ίδιος.
Η ιατρική ομάδα του αεροδρομίου έδωσε αμέσως τις πρώτες βοήθειες στο βρέφος ενώ το προσωπικό του αεροδρομίου έεσπευσε να του αγοράσει γάλα και ρούχα.«Το βρέφος είναι υγιές και σε καλή κατάσταση», ανακοίνωσαν αργότερα οι γιατροί προσθέτοντας ότι το προσωπικό του αεροδρομίου αποφάσισε να βαφτίσουν το αγοράκι "Τζόρτζ Φράνσις" από τον κωδικό πτήσης της αεροπορικής εταιρίας Gulf Air (GF).Οι αρχές ανακοίνωσαν ότι γίνονται προσπάθειες να εντοπιστεί η μητέρα του βρέφους.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/blog-post_8099.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου