Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Δείτε video - Γιακουμάτος: Τα "γκολντεν τσογλαν" του Σαμαρά είναι άσχετοι! Αβραμόπουλος: Το μνημόνιο ήταν τελικά μονοδρομος, Μπεγλίτης: Πρότεινω για Νόμπελ Οικονομίας τον Σαμαρά, Πεταλωτής: Σαμαράς ο Αστερίξ!...έγραψε το antiitroktiko
Στην μεγαλύτερη της παρακμή βρισκεται η Ελλάδα και όμως εκεί που λέγαμε δεν έχει παρακάτω, οι Έλληνες έμελλε να γνωρίσουν τον χειρότερο τσαρλατάνο πολιτικό όλης της σύγχρονης ιστορίας. Τον Αντώνη Σαμαρά ... Ο κόσμος χάνεται και αυτός υποσχεται μηδενισμό του ελλειματος μέσα σε ένα χρόνο! ... μάλιστα χωρίς θυσίες και αίμα!

Καιρό τώρα δεν ασχολούταν κανείς με τα χαζά που έλεγε ο Σαμαράς για εκμηδενισμό και εξαϋλωση του ελλειματος πρώτα σε 4 χρόνια, μετά σε 2 και τελικά -όταν  πλέον είδαν ότι δεν τους ανεβάζουν αυτές οι εξαγγελίες τα ποσοστά- μέσα σε ένα χρόνο!  Τρείς φορές το άλλαξε το μείγμα γι αυτό και έγινε ακόμα πιό αποτελεσματικό. Δεν ασχολήθηκαν ούτε καν οι πολίτες που στις δημοσκοπήσεις φαίνονται να μην τσιμπάνε στην κοροϊδία του ... (συνεχεια στο antiitroktiko)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου