Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010

Ποια αυτοκίνητα έχουν την μικρότερη κατανάλωση

Το αυξημένο κόστος της αμόλυβδης τους τελευταίους μήνες, στρέφει τους οδηγούς, ειδικά όσους μετακινούνται κυρίως μέσα στην πόλη, στα μικρότερα σε μέγεθος αλλά και οικονομικότερα σε κατανάλωση αυτοκίνητα. Στο αφιέρωμα που ακολουθεί, θα βρείτε τα ΙΧ με τη μικρότερη κατανάλωση αλλά και τις τιμές στις οποίες διατίθενται αυτή τη στιγμή στην ελληνική αγορά.
   
Η ταξινόμηση στη λίστα που ακολουθεί, έγινε με βάση τη μικρότερη μέση κατανάλωση δηλαδή αυτή του μικτού κύκλου. 

Με την ένδειξη, “εντός” αναφέρεται η κατανάλωση που γίνεται μέσα στην πόλη. Με την ένδειξη “εκτός” η κατανάλωση στο εθνικό και επαρχιακό δίκτυο ενώ η μέση κατανάλωση αφορά στον "μικτό κύκλο" όπως δίνεται από τους κατασκευαστές.

Όπως φαίνεται στην λίστα αρκετά από τα μοντέλα, έχουν τσουχτερές τιμές καθώς είναι υβριδικά, αλλά δεν λείπουν και οι φθηνότερες προτάσεις. Tα Ι.Χ. που κοστίζουν λιγότερο από 10.000 ευρώ και βρίσκονται στη λίστα είναι το Αygo της Τoyota, το Suzuki Alto, το Nissan Pixo, το Citroen C1, το i10 της Hyundai και το Kia Picanto.

Ακόμη, λίγο ακριβότερα στις 11.000 βρίσκεται το Smart fortwo, το New Cuore της Daihatsu και το Opel Agila. Περίπου 12.000 κοστίζει το Fiat 500 ενώ 13.000 θα πληρώσουν όποιοι αγοράσουν το Toyota IQ. Δείτε παρακάτω τον σχετικό πίνακα με τα οικονομικότερα μοντέλα:
Διάβασε την συνέχεια στο autocarnet

http://ktikio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου