Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Δεν έχετε χρήματα να αγοράσετε ρούχα εξαιτίας της κρίσης;Φορέστε μία μπριζόλα και κερδίστε τις εντυπώσεις!

Η προκλητική ,με όλην την σημασία της λέξεως, έχει κάνει το σύμπαν να ασχολείται μαζί της. Δεν είναι τα 8 από τα 13 βραβεία που πήρε ΑΛΛΑ η μπριζολέ εμφάνισή της! Παρουσιάστηκε στα VMA-MTV με φόρεμα,τσάντα, παπούτσι από κρέας και μια μπριζόλα στο κεφάλι!Κι αν ο δικός μας , Λάκης Λαζόπουλος κάποτε αποκάλεσε την Πόπη Μαλιωτάκη, Μπριζολέ- για άλλους λόγους- τί θα έλεγε γαι την Lady Gaga?

Η Μπριζολέ-Μαλιωτάκη του απάντησε τότε, με ενα τραγούδι πως δεν είναι η Μπριζολέ αλλά η Μπιγιονσέ...Από τα πρόσφατα γεγονότα η Ποπάρα δεν στόχευσε ορθά...Δεν προέβλεψε και της την βγήκε η Γκάγκα (ναι, Γκάγκα κι όχι Γκαγκά)...Η Lady-όχι η Άντζελα- η Γκάγκα αν και λιμοκτονεί κατά τα λεγόμενα στενού της συνεργάτη για να χωρά στα κοστούμια της, ντύθηκε μπριζόλα και πήγε να παραλάβει τα βραβεία της όπου δακρυσμένη ευχαριστούσε τον κόσμο!

Όχι δεν ήταν δάκρυα από κρεμμύδι αλλά συγκίνησης για την ανταμοιβή των κόπων της! Ε, δεν είναι δα κι εύκολο πράγμα να κινείσαι με το σφαχτό στο σώμα σου....Βέβαια προ ημερών, είχε τραβήξει πάααλι τα φώτα πάνω της με το εξώφυλλο στην ιαπωνική voque όπου ποζάρει με ένα μπικίνι (?) φτιαγμένο από κρέας...προκαλώντας τις αντιδράσεις της PETA.

Άγνωστο παραμένει αν το μπριζολέ φόρεμα και το μπικίνι είναι από το ίδιο κρέας.
Στα σκοτάδια παραμένουν οι ρεπορτερ αν το κρέας είναι μοσχαρίσιο ή αρνίσιο ή....

Αναζητείται ο δημιουργός των κρεάτινων αμφιέσεων της Γκάγκα για να λύσει το μυστήριο του είδους του κρέατος....Ωστόσο η Γκάγκα μονοπωλεί το ενδιαφέρον ως Μπριζολέ ενώ η δική μας κατά τον Λάκη Μπριζολέ, Πόπη Μαλιωτάκη προς το παρόν αγνοείται!..

Σχόλιο Κοντυλοφόρου:Η συγκεκριμένη αμφίεση δεν συνίσταται σε χορτοφάγους.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/blog-post_400.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου