Τρίτη, 14 Σεπτεμβρίου 2010

Άγριος νυχτερινός καβγάς στο ΠΑΣΟΚ...

Σε πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα έγινε η συνεδρίαση της κομματικής οργάνωσης Α' Αθήνας του ΠΑΣΟΚ χθες (Δευτέρα) το βράδυ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, τα πνεύματα οξύνθηκαν ιδιαίτερα όταν ο γραμματέας της Συντονιστικής Επιτροπής Νίκος Χρήστου αναφέρθηκε στα "βολέματα" που εξασφαλίζουν ορισμένα προνομιούχα στελέχη την ώρα που απλοί εργαζόμενοι βλέπουν τις αποδοχές τους να μειώνονται ή και να χάνουν τις δουλειές τους. Ανέφερε μάλιστα και συγκεκριμένο παράδειγμα γνωστού του προσώπου που εργαζόταν σε φορέα υπαγόμενο στο υπουργείο Παιδείας και έμεινε χωρίς δουλειά. Στη συνεδρίαση ήταν παρών και ο στενός συνεργάτης στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Παιδείας -και βουλευτή Α' Αθήνας- Άννας Διαμαντοπούλου Κώστας Μπάστας ο οποίος...
 ενοχλήθηκε από την αναφορά αυτή και αντέδρασε.
Το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένταση, να λογομαχήσουν σε υψηλούς τόνους οι δυο τους και -σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες μάλιστα- η κατάσταση αγρίεψε τόσο που παρ' ολίγο να έρθουν και στα χέρια. Τελικά με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η διένεξη σταμάτησε. Και μπορεί να αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, αλλά τα νέα για το περιστατικό έφθασαν μετά από λίγη ώρα μέχρι την Ιπποκράτους.

http://argyroula.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου