Δευτέρα, 20 Σεπτεμβρίου 2010

Στο Αυτόφωρο ο πρόεδρος του Λεβαδειακού

Στο Αυτόφωρο οδηγείται σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ο οποίος κρατείται στην Ασφάλεια στα Τρίκαλα, μετά την καταγγελία του τερματοφύλακα των Τρικάλων Χρήστου Πουρή, ότι αποπειράθηκαν να τον δωροδοκήσουν.Την καταγγελία για την απόπειρα δωροδοκίας έκαναν στην αστυνομία ο τερματοφύλακας των Τρικάλων και ο πρόεδρος της ομάδας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο τερματοφύλακας και ο πρόεδρος των Τρικάλων, πήγαν στο αστυνομικό τμήμα και κατήγγειλαν ότι 33χρονος, ο οποίος γνωρίζεται πολλά χρόνια... με τον πρόεδρο του Λεβαδειακού και διαμένει στη Λιβαδειά, τού τηλεφώνησε τρεις φορές ως εκπρόσωπος του προέδρου του Λεβαδειακού και του πρότεινε να δεχτεί 20.000 ευρώ, προκειμένου να έχει μειωμένη απόδοση στον ποδοσφαιρικό αγώνα την Κυριακή μεταξύ των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο μεσάζων είπε στον ποδοσφαιριστή πως αν είχε πρόβλημα με την ομάδα λόγω της μειωμένης απόδοσης, που θα παρουσιάσει, θα του έκαναν συμβόλαιο, με το οποίο θα του εξασφαλιζόταν μεταγραφή σε άλλη ομάδα.

Μετά την καταγγελία, η Ασφάλεια Τρικάλων ενημέρωσε τον εισαγγελέα, ο οποίος και έδωσε εντολή να προχωρήσει η προανακριτική διαδικασία και να συλληφθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού. Ο κ. Κομπότης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΑΤ Τρικάλων, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία, καθώς και σε βάρος του φερομένου ως μεσάζοντα.

Από την πλευρά του πάντως ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λεβαδειακού υπέβαλε μήνυση για ψευδή καταμήνυση σε βάρος του προέδρου των Τρικάλων και του τερματοφύλακα, και έτσι και οι δύο συνελήφθησαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα. Ωστόσο, με εντολή του εισαγγελέα, απαλλάχθηκαν με το σκεπτικό ότι η μήνυση του προέδρου του Λεβαδειακού έγινε για αντιπερισπασμό.

Έτσι, στο αυτόφωρο θα οδηγηθεί μόνον ο κ. Κομπότης μαζί με όλο το προανακριτικό υλικό. Ο τερματοφύλακας των Τρικάλων αφέθηκε ελεύθερος, όμως ο πρόεδρος της ομάδας κρατήθηκε, επειδή σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για άλλη υπόθεση.

Πηγή:http://kontiloforos.blogspot.com/2010/09/blog-post_1880.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου