Παρασκευή, 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΟΔΔΥ: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική δημοπρασία 15 αυτοκινήτων και 3 μοτοσυκλετών από τον ΟΔΔΥ. Δείτε τα αποτελέσματα της δημοπρασίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ 30% ΕΠΙ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΤΙΜΗΣ Η ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ... - 17/9/2010:

 "18.600,00 τελική τιμή για την πετρελαιοκίνητη Mercedes CDi - E270 της φωτογραφίας...Απ' τα λίγα μοντέλα της δημοπρασίας που αξίζουν.....ειδικά αν σκεφτείτε ότι σε περίπτωση αποπληρωμής τοις μετρητοίς ο πλειδοτών θα χρειστεί να καταβάλει τελικά μόνο 13020 ευρώ τιμή ιδιαίτερα συμφέρουσα για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο!!!!"ΟΔΔΥ: Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η ηλεκτρονική δημοπρασία 15 αυτοκινήτων και 3 μοτοσυκλετών από τον ΟΔΔΥ. Προσφορές υπήρξαν μόνο για 6 εξ' αυτών με την MERCEDES CDI - E270 να δέχεται τις περισσότερες προσφορές για την απόκτήσή της (74 το σύνολό τους). Επίσης η Harley Davidson της δημοπρασίας "χτυπήθηκε" με 74 συνολικά προσφορές φτάνοντας την τελική τιμή των 14.200 ευρώ...Δείτε παρακάτω αναλυτικό πίνακα με τα οχήματα που δημοπρατήθηκαν ηλεκτρονικά και τις τελικές τους τιμές:

Διάβασε περισσότερα στο autocarnet


 via
http://ktikio.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου